Hvem er jeg


Jeg hedder Josefine Nyby og er en kvinde på 31 år.

Jeg er en glad, frisk, positiv, meget smilende og livsglad kvinde, der i april 2017 afsluttede mit uddannelsesforløb som certificeret sexolog.

Min interesse for relationer mellem mennesker - både de gode og de besværlige - har været med til at danne fundamentet til min virksomhed, og dermed hvor jeg selv er i dag. 

Interessen for seksuelle problematikker har altid været der, men for at få noget livs-, uddannelses- og erhvervserfaring har jeg været omkring andre uddannelser og brancher, inden jeg følte mig klar til at varetage andres problemer og hjælpe herom.Jeg er oprindeligt uddannet tjener og har arbejdet i denne branche gennem de sidste 10 år. Derudover er jeg uddannet serviceøkonom med en bacheloroverbygning i International Hospitality Management. Disse uddannelser har udover økonomi, markedsføring, jura, business development og management, også givet mig viden omkring negotiation og kommunikation, ikke kun med ord, men også via kropssprog og gestikulation. Disse uddannelser inden for service- og businessbranchen har givet mig mange brugbare erfaringer og viden, noget jeg kan tage med mig ind i denne branche som sexolog.


Både fra min omgangskreds og gennem egen erfaring, har jeg oplevet, at der opstår misforståelser mellem mennesker. Dette er ikke blot som følge af manglende kommunikation, men også fordi årsagen ofte findes hos den enkelte, men er et tabu at sige højt - et tabu jeg gerne vil komme til livs.


Jeg er ikke bange for udfordringer og det er min drøm, at vi kan arbejde videre med vores kemi og komme tættere på hinanden netop ved at tale mere åbent om alle emner - om det berører sex eller ej.


Gennem mit personlige væsen, åbenhed og fordomsfrie sind føler jeg, at jeg besidder egenskaberne og personligheden til, at folk er trygge ved at åbne sig op overfor mig.

Jeg vil være med til at fjerne alle tabuer omkring sex - og være fortaler for, at vi skal snakke åbent om dette emne som alle andre - Især partnere imellem. Ligesom, at det skal være okay, at have et sexliv, en livlig fantasi og en sund sexlyst – noget der intet er at skamme sig over.

Jeg håber, at du har lyst til en samtale ved en sød og engageret kvinde, som er meget interesseret i sit arbejde.

Jeg elsker mit job som sexolog, og har en god kemi med mennesker og en stor situationsfornemmelse, hvilket jeg finder meget vigtigt indenfor denne branche.